Dogodek je zaradi bolezni v ekipu ustvarjalcev programa Neodvisen.si odpovedan. O novem datumu in uri vas bomo obvestilo po že znanih kanalih obveščanja. Hvala za razumevanje.

 

Spoštovani starši, učenci in učitelji.

Obveščamo vas, da bo 12. januarja 2022 za našo šolo izveden dogodek z naslovom “KONEC IGRE”, ki se ga lahko udeležite brezplačno na daljavo.

Kot vzgojno-izobraževalni zavod se zavedamo, da je eden naših primarnih ciljev, poleg zagotavljanja varnega in spodbudnega učnega okolja, poskrbeti tudi za celostno podporo našim učencev v procesu odraščanja ter jih ozaveščati o pasteh, ki prežijo nanje, in s tem imamo v mislih tudi skrb za vas starše in zaposlene.

V ta namen smo se ponovno povezali z vseslovenskim družbeno odgovornim programom Neodvisen.si, ki ozavešča mlade o različnih pasteh zasvojenosti ter z izvirnimi pristopi kakovostno povezuje različne družbene skupine.

Dokumentarni program Konec igre, ki bo predstavljen za našo šolo, ima namen ozavestiti mlade, starše in učitelje o novodobnih pasteh, ki se prikrito sidrajo v naše vsakdanje življenje.

Dokumentarni program Konec igre bo v sredo, 12. 1. 2022, ob 20. uri, vodil pa ga bo Bojan Kodelja.

Dogodek bo trajal 45 minut, potrebno pa se je prijaviti nekoliko prej. V nadaljevanju vam pošiljamo podatke za dostop, ki si jih skrbno shranite do 12. januarja 2022. 

Povezava do online studia v živo: https://omrezje.neodvisen.si/social/dogodki/online-v-zivo/sole/konec-igre

Aktivacijska koda za dostop:  OSFeng22

Pomembno:

  • Ko kliknete na zgornjo povezavo za ogled dogodkov, vas le-ta vodi do strani, kjer si lahko preberete več o vsebini dogodka. 
  • Potrdite, da  sprejemate “piškotke” na strani, da bo stran pravilno delovala.
  • Na desni strani pa je datum in naziv vaše šole ter gumb VSTOPI ONLINE. 
  • Ob kliku na VSTOPI ONLINE se vnese aktivacijska koda, ki vam bo omogočila ogled dogodka ob 20. uri.
  • Ne pozabite vklopiti zvočnike.

V priponki vam pošiljamo še eVabilo, kjer lahko že danes preberete nekaj vsebinskih informacij za pokušino.

Prijazno vabljeni na dogodek. 

Dostopnost