Po dolgem času in v nezavidljivih razmerah, skozi katere se kot družba skušamo prebiti do novega, jutrišnjega dne, se nam je oglasila družina naše učenke Ajde Stare, ki nas je razveselila z novico o super športnem rezultatu.

Ajdo še vedno vztraja v športni gimnastiki, večino treningov opravlja kar sama doma v borih 70 m2 velikem stanovanju. Želja po tem, da bi bila najboljša, podpora družine in trenerke Nataše Retelj so jo vodili naprej, da ni obupala in slekla gimnastičnega dresa, ki ji po pravici povedano tako zelo pristoji!

Po letošnji zelo okrnjeni sezoni treningov, sploh za Ajdino družino, ki je včasih morala skovati cel projekt, kako priti iz domače Nove Gorice do gimnastičnega centra v Ljubljani, je Ajda skupaj z njeno odlično tudi reprezentančno trenerko Natašo Retelj /Gimnastično društvo Zelena jama/ v nedeljo Novem mestu ponovno osvojila naslov DRŽAVNE PRVAKINJE V ŽENSKI ŠPORTNI GIMNASTIKI

Sporočamo še nekaj rezultatov letošnjih tekem:

  • maj – Prvenstveno tekmovanje Zelene jame: 1. mesto posamično in 1. mesto ekipno 
  • oktober – Prvenstveno tekmovanje Zelene jame: 2. mesto posamično in 2. mesto ekipno 
  • november – Pokal Ruš v ženski športni gimnastiki: 1. mesto posamično in 1. mesto ekipno 
  • 14.11.2021 – Državno prvenstvo v ženski športni gimnastiki: 1. mesto posamično in 1. mesto ekipno 

Ajdi iskreno čestitamo in navijamo za uspešno nadaljevanje športne kariere. Čestitke gredo tudi njeni družini, ki jo podpira in z njo bije športne bitke!

Dostopnost