Spoštovani starši in sedmošolci a in c razreda.

Objavljamo aktualne informacije glede izvedbe zimske šole v naravi na Kopah.

Zbor na parkirišču za šolo (ob vrtcu Mojca) ob 7. uri, odhod avtobusa ob 7.30. Zadnji dan je predviden prihod na isto mesto med 16. in 17. uro, točnejša ura je odvisna od prometne konice pri Ljubljani, zato bomo predvideno uro objavili na spletni strani šole.

Na dan odhoda so učenci še naročeni na šolsko malico, ki jo bodo prejeli po poti (predvideno je postajališče Lukovica). V koči Jazbec nas bodo pričakali s kosilom. Pri povratku v Novo Gorico bodo bivanje v koči zaključili s kosilom, predviden je postanek na Trojanah.

POMEMBNO: zaradi slabših snežnih razmer na tako imenovani servisni poti, priporočamo, da imajo učenci s seboj res le najnujnejše potrebno, po možnosti v mehkih potovalnih torbah oziroma nahrbtnikih, ki jih lahko tudi sami nesejo do koče, če bo to potrebno.

Mobilni telefoni niso dovoljeni, za nujne klice bodo spremljevalci dosegljivi na telefonski številki 031 874 012 (Aljaž Dolgan).

Ponovno prilagamo seznam opreme, ki jo učenci potrebujejo za šolo v naravi. V tem šolskem letu je zimska šola v naravi že januarja, ko so dnevi vseeno še krajši, kot na primer februarja, zato res priporočamo siljalko, naglavno lučko oziroma po domače baterijo, da bodo lahko sveži zrak na planini izkoristili tudi v poznem popoldnevu.

SEZNAM OPREME

Ne pozabite na posteljnino ter hišne copate (najbolje v priročnem nahrbtniku).

Učenci, ki si bodo smučarsko opremo izposodili na smučišču naj imajo s seboj gotovino (komplet 47 evrov, smuči 10 evrov, čevlji 15 evrov, palice 10 evrov, čelada 7 evrov). 

VARNOSTNI NAČRT

Dostopnost