Starše učencev 6., 8. in 9. razreda obveščamo, da bo šola organizirala zimski športni dan v mesecu februarju 2020. Točen datum bomo določili naknadno, saj je odvisen od snežnih razmer, in vas še pravočasno obvestili (predvidevamo 5. februar).

Učenci lahko izbirajo med naslednjimi aktivnostmi:
SMUČANJE na smučišču Piancavallo http://www.promotur.org/Montagna-neve/Piancavallo/Infoneve (predviden strošek 20 evrov, brez kosila),
DRSANJE Palagiaccio Piancavallo http://piancavallo1265.com/impianti-sportivi/palaghiaccio-piancavallo/ (predviden strošek 18,54 evrov, brez kosila) ali
POHOD na Škabrijel http://www.hribi.net/gora/skabrijel/26/849 (brezplačno, malica in kosilo na šoli).

Učenci so prejeli prijavnico, ki jo je potrebno vrniti učitelju šport, najkasneje do 24. 1. 2020. Prijavnico si lahko natisnete s klikom na povezavo.

Da bi bil športni dan brez skrbi, priporočamo sklenitev zavarovanja za tujino. Šola lahko uredi skupinsko zavarovanje pri Generali zavarovalnica d.d. – zdravstveno zavarovanje na potovanjih v tujini z asistenco (zavarovalna vsota 25.000,00 Eur), za skupino nad 10 je strošek za enega učenca 3,21 €. Strošek zavarovanja bo obračunan na položnici. Zavarovalnici bomo posredovali naslednje osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva. Staršem, ki imate že imate urejeno (in veljavno) turistično zavarovanje z asistenco v tujini za vaše otroke oziroma družino, ni potrebno izpolnjevati soglasja. Soglasje za prostovoljno sklenitev enodnevnega zavarovanje je na prijavnici, ki jo učenci oddajo učitelju športa. Pri tem vas moramo opozoriti, da sprememba soglasja oziroma odsotnost otroka na športnem dnevu ne zadrži obveznosti plačila stroška zavarovanja, če je šola že oddala podatke zavarovalnici.

Dostopnost