Spoštovani starši.

Kot ste bili že obveščeni bodo šole in vrtci od ponedeljka, 16.3. 2020, zaprti z namenom zajezitve širjenja koronavirusa.

Samo za nujne primere bo organizirano varstvo otrok od 1. do 5. razreda, katerih starši opravljajo delo, ki je potrebno za delovanje družbe in države v izrednih razmerah. Takšno delo opravljajo zdravstveni delavci, zaposleni v civilni zaščiti, vojski, policiji in drugih službah, ki so potrebne za oskrbo prebivalstva. Nujno varstvo se izkazuje s pisno izjavo delodajalca pri katerem so starši zaposleni (pridobi starš).

Sprejemali bomo le zdrave otroke.
Na koordinacijskem sestanku danes zvečer smo se dogovorili, da bo varstvo za otroke od 1. do 5. razreda predvidoma organizirano na OŠ Solkan.

Prosim, da mi do jutri, 14. 3. 2020, do 15. ure z odgovorom na sporočilo, ki ste ga prejeli preko eAsistenta ali pa na tajnistvo@os-franaerjavca.si, sporočite ali vaš otrok potrebuje varstvo. Napišite ime otroka, razred, ki ga obiskuje in kje sta zaposlena oba starša.

Jutri ob 18. uri se bomo zopet sestali na koordinacijskem sestanku in se dokončno dogovorili, na kateri šoli v občini Nova Gorica bo varstvo organizirano, o čemer boste obveščeni po elektronski pošti in na spletni strani šole.

Lep pozdrav.

Andreja Glavan Podbršček, pomočnica ravnatelja

Dostopnost