Spoštovani starši.

Zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja nalezljivih bolezni COVID19, se po odredbi Ministrstva za zdravje ter Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, pouk od ponedeljka, 16. 3. 2020 do predvidoma nedelje, 29. 3. 2020 ne bo izvajal. Okrožnice ministrstva za šolstvo smo prejeli včeraj pozno popoldan, danes pa delovanje usklajujemo z Mestno občino Nova Gorica. Določene aktivnosti so nam prepuščene v lastno presojo, pri čemer skušamo biti čim bolj razsodni in odgovorni.

Na šoli smo se dogovorili, da bodo učitelji dnevno, med 8.00 in 12.00 uro, po eAsistentu na elektronski naslov staršev pošiljali navodila za delo doma za predmete, ki bi jih učenci imeli tisti dan na urniku. Nekateri učitelji pa so navodila za delo doma razdelili učencem že danes.

Prosimo vas, če spodbudite svojega otroka, da v skladu z razmerami in možnostmi pozitivno pristopijo k pouku na daljavo. Starše prosim, da se pogovorite z otroci o pomenu sprejetih ukrepov. To niso dodatne počitnice, namenjene druženju z vrstnik v zaprtih prostorih, ampak preventivni ukrep, namenjen preprečitvi širitve virusnega obolenja.

Ostanite zdravi.

Andreja Glavan Podbršček, pomočnica ravnatelja

 

 

Dostopnost