Tudi letos želi ekipa Mladinskega centra Nova Gorica in e-hiše čim več otrokom omogočiti varno hojo v šolo. Hoja je med najbolj zdravimi in varnimi načini rekreacije in zato podpiramo že 7. izvedbo akcije Pešbus na goriških mestnih šolah, ki bo potekala od 12. 9. do 23. 9. 2022 in bo namenjena učencem od 1. do 4. razreda. Tako kot lani so trase (poti) že pripravljene. Starši si le izberete traso in postajo, ki vam najbolj ustreza.O podrobnostih boste starši prijavljenih otrok obveščeni prek e-pošte. Prijave za udeležbo se zbirajo do 6. septembra 2022.

Prosimo vas, da za vključitev vašega otroka v program Pešbusa izpolnite prijavnico, ki jo je vaš otrok prejel v šoli. Prijavnice oddajte razredni učiteljici do torka, 6. septembra 2022. Lahko pa izpolnite le spletno prijavnico in vam tako papirnate prijavnice NI potrebno izpolnjevati:

https://forms.gle/KUgVTwexQ7QZHWrn8

Seveda pa za izvedbo akcije potrebujemo tudi vašo pomoč, spoštovani starši!

Vse, ki ste zainteresirani, da bi pomagali pri izvajanju Pešbusa in tako pokazali svojim otrokom, da res ne potrebujemo avtomobila na vsakem koraku in da nam je mar za naše zdravje in okolje, vabimo, da se nam pridružite in postanete spremljevalci Pešbusa. Glede na vašo razpoložljivosti in želje, vas bomo razporedili na program voženj in vas o vsem pravočasno obvestili. V akciji lahko sodelujejo tudi babice in dedki, tete, strici, varuške …

Prosimo vas, da v primeru, da želite postati spremljevalec Pešbusa, izpolnite prijavnico na naslovu:

https://forms.gle/u2pvQWD76yPzu5VP8

Povezavo do prijavnice v elektronski in PDF obliki,  kontakte koordinatorjev akcije ter druge informacije najdete na spletni strani e-hiše, hiše poskusov na naslovu https://www.e-hisa.si/pesbus/ .

SE VIDIMO NA PEŠBUSU!

Ekipa MCNG in e-hiše

Dostopnost