Pozdravljeni vsi skupaj,

Bliža se konec  leta, kot tudi konec moje letošnje  tekmovalne sezone. Lahko rečem, da sem v tem letu dosegla skoraj vse cilje, katere sva si jih z reprezentančno trenerko Natašo Retelj zadale. Naj povem, da najini cilji niso zlate medalje, temveč čim boljša izvedba vaj na tekmovanjih, da pokažem česa  sem zmožna in hkrati ne pozabim kako rada imam ta šport v katerem uživam  kljub temu, da je včasih peklensko težko.

Nastopi  so mi letos prinesli pet pokalnih zmag, drugo mesto na Pokalu Slovenije v Ljubljani, ter četrtič zapored ubranitev naslova  DRŽAVNE PRVAKINJE na  Državnem prvenstvu v Novem Mestu. Prvič sem se udeležila tudi večjega mednarodnega tekmovanja v Brnu, kjer sem zasedla odlično skupno 20 mesto, najboljši posamični rezultat 5 mesto, pa sem dosegla na gredi.

Čakalo me je še eno večje tekmovanje sedaj v decembru in sicer v Novem Sadu, potem pa na dan pred odhodom  poškodba – groza. Garaš, dobro si pripravljen in veš, da se lahko izkažeš, a se ti zadnji trenutek izmuzne med prsti. Ti trenutki so težki, saj si nihče ne želi poškodbe, ker veš čemu vse si se odpovedal, koliko truda si vložil…   Ampak, s starši in trenerko smo  rekli: “Glavo gor!” Poskrbeti moramo, da čimprej okrevam, saj je moje zdravje najbolj važno, potem pa naprej. Prihaja nova sezona, novi izzivi, nove tekme,… in prva je že v mesecu marcu, kjer so tudi moje misli.

No konec sezone pa se je odvil v veselju in popolnoma nepričakovano. Med izbranimi gimnastičarkami sem prejela vabilo na prvi trening mladink reprezentantk. To je bil v tem letu moj največji dosežek in ponosna sem na to, saj mi je dalo vedeti, da delam dobro, da sem na pravi poti.

Ponosna  sem, da lahko svoje občutke delim z vami. Velika zahvala gre vam vsem skupaj, ki me pri tem podpirate in mi pomagate utirati pot do mojih sanj. “HVALA VAM. ”

Želim vam lepe božične praznike in vse dobro v novem letu 2024.  Ajda Stare

Dostopnost