Dragi učenci in učenke, spoštovani starši.

Brezskrbni počitniški dnevi se poslavljajo, na vrata pa že trka novo šolsko leto, ki se bo pričelo v ponedeljek, 2. septembra 2024. V nadaljevanju objave vam posredujemo nekaj informacij o poteku in organizaciji dela na prvi šolski dan.

PRIHOD V ŠOLO

Sprejem za prvošolce bo 2. septembra 2024, ob 10.00, v avli šole.

Učenci 2. in 3. razreda se boste zbrali ob 8.00 na ploščadi za šolo (na igrišču, ob vhodu C). Tam vas bodo pričakale vaše razredničarke, ki vas bodo odpeljale do matične učilnice.

Učenci 4. in 5. razredov se boste ob 8.00 zbrali na ploščadi pred šolo pred vhodom B (pri telovadnici), kjer vas bodo prav tako pričakale razredničarke in pospremile do vaše matične učilnice.

Učenci od 6. do 9. razreda pa se boste ob 8.00 zbrali na zunanjem šolskem igrišču. Tam vas bodo pričakali razredniki, ki vas bodo nato odpeljali do matičnih učilnic.

Za vse razrede se bo pouk prvi šolski dan zaključil ob 11.50.

PREHRANA

Malico bodo prvi šolski dan dobili vsi prijavljeni učenci, kosilo pa bo samo za učence od 2. do 5. razreda, in sicer za tiste, ki so že oddali prijavo na prehrano.

DEJAVNOSTI RAZŠIRJENEGA PROGRAMA PO POUKU (2.- 5. razred, dosedanje podaljšano bivanje)

Dejavnosti razširjenega programa po pouku bodo za vpisane učence organizirane do 16.00.

ŠOLSKI PREVOZI

Vozni red šolskih avtobusov tako za prvi šolski dan, kot za preostale dni, bo objavljen na spletni strani šole v prihodnjih dneh.

Dostopnost